Victòria a casa del Puigpelat contra el vigent campió

C.E. PUIGPELAT 4 – 0 F.S. LOS CAZADORES

Alineació: Iván Godoy, Joaquin Delfa, Sergi Figueras “Suri”,  Marc Olivella, Ernesto Serrano, Medí Galofré, Jofre Llagostera, Dídac Barrios, Òscar Carballo i José Muñoz “Pepito”.
Entrenador: Manel Piñera.

La contundent victòria a casa contra el vigent campió, el F.S. Los Cazadores, ha permès sumar tres valuosos punts als de Puigpelat, en el partit que suposava el debut com a entrenador de Manel Piñera, substituint temporalment a Jordi Giralte. El bon joc de l’equip els permet lluitar per les primeres posicions i seguir vius a la lliga.

Els jugadors del F.S. Los Cazadores es van veure sorpresos per la pressió exercida per part dels jugadors de Puigpelat i que no els va permetre atacar amb comoditat, provocant repetides faltes.

Només una falta de Joaquin al minut 6 a la vora de la seva àrea, amb un xut indirecte que va aturar el puigpelatenc Òscar, va suposar una clara ocasió per l’equip visitant.

Un minut després l’àrbitre va sancionar una falta del F.S. Los Cazadores amb un xut indirecte que Iván va intentar combinar amb Marc però que finalment no va entrar.

El primer gol local va arribar de mans de Suri al minut 13 en aprofitar una badada dels jugadors visitants al protestar una jugada quan l’àrbitre no havia aturat el joc.

Al minut 19 una clara falta sobre Jofre al que van agafar per la samarreta en un contraatac va ser amonestada amb la primera tarja groga del partit.

Al minut 22 l’àrbitre va assenyalar la que suposava la sisena falta de l’equip de Valls, sancionada amb el doble penal xutat per Joaquin, que va estavellar la pilota al travesser.

Al minut 24, Iván, aprofitant el refús del seu propi xut, va fer pujar el segon gol al marcador, posant el 2 a 0 amb el que es va arribar al final de la primera part.

La tensió en el joc va continuar a la segona part, amb diverses faltes per parts dels dos equips però que tampoc van acabar entre els tres pals. Al minut 8 va ser el puigpelatenc Ernesto el que va veure la segona tarja groga del partit, la primera de l’equip.

La segona tarja groga que va veure un jugador visitant va ser fruit d’una dura entrada sobre Dídac al minut 12 de la segona part quan aquest es quedava sol davant del porter. Ernesto va ser l’encarregat de xutar la falta però va ser refusada per la defensa.

Quatre minuts més tard, és el mateix Dídac qui després d’un regat i, en una excel·lent jugada personal, aconsegueix marcar el tercer gol de l’equip.

Pepito, porter durant els segons vint-i-cinc minuts, també va tenir ocasió de lluir-se aturant el xut d’un doble penal a l’arribar el conjunt de Puigpelat a les sis faltes.

A falta de cinc minuts pel final del matx, l’equip visitant va començar a utilitzar la figura del porter-jugador, que no els va servir de massa, ja que al minut 23, novament Dídac, va xutar des de mig camp amb la porteria buida i va fer pujar el definitiu 4 a 0 al marcador.

L’equip agraeix setmana rere setmana l’assistència de l’afició i els convoca la propera setmana novament al pavelló de Puigpelat contra el C.D. Picamoixons.