KELLOGG’S 5 – 5  C.E. PUIGPELAT

Alineació: Iván Godoy, David Huguet, Joaquin Delfa, Sergi Figueras “Suri”,  Marc Olivella, Martí Llagostera, Jose Giralte, Ernesto Serrano i Noel Urbano.
Entrenador: Jordi Giralte.

INJUST EMPAT DEL C.E. PUIGPELAT

El C.E. Puigpelat va aconseguir treure un punt de la pista de la Kellogg’s, segon classificat de la lliga, en un excel·lent partit.

Quan encara no havien passat ni deu minuts de la primera part, la Kellogg’s ja s’imposava per 2 a 0 al C.E. Puigpelat, tot i alguna ocasió de l’equip visitant. Amb aquest resultat es va arribar al final dels primers vint-i-cinc minuts.

Al minut 2 de la segona, la Kellogg’s va anotar de nou, fent pujar el 3 a 0 al marcador. La reacció del conjunt puigpelatenc no es va fer esperar i al minut 7, David, que per aquest partit va adoptar el rol de porter-jugador, va fer el primer gol dels de Puigpelat i, Ernesto un minut després i David, novament, al minut 10, van empatar el partit a 3.

David fins i tot es va lluir en aturar el llançament d’un xut indirecte provocat per una falta.

Al minut 18 de la segona, un gol del puigpelatenc Ernesto, va avançar al C.E. Puigpelat per primer cop al marcador durant el partit, tot i que la Kellogg’s va aconseguir empatar de nou el partit a falta de sis minuts pel final del partit.

L’equip de Puigpelat, de la mà de Jose, va tornar-se a avançar al marcador quan faltaven només quatre minuts pel final, posant el 4 a 5 al marcador.

La jugada polèmica del partit va arribar just al final dels vint-i-cinc minuts de la segona part, quan l’àrbitre va xiular una falta d’un jugador del C.E. Puigpelat i fortuïtament la pilota va entrar a dintre de la porteria, donant, aquest, el gol per vàlid, cosa que va fer que s’arribés al final del partit amb un empat a 5 gols.

Un cop més, l’equip agraeix l’assistència de l’afició i els convoca el proper dissabte 5 de Maig a les 16:45h al Pavelló de Puigpelat contra el F.S. Cazadores.