El C.E. Puigpelat cau derrotat contra el líder a casa

C.E. PUIGPELAT 1 – 4- F.S. CAZADORES

Alineació: Iván Godoy, Sergi Figueras “Suri”,  Marc Olivella, Martí Llagostera, Medí Galofré i Jordi Rodríguez.
Entrenador: Jordi Giralte.

DERROTA A CASA CONTRA EL LÍDER

En la que era la vint-i-sisena jornada de lliga, el C.E. Puigpelat no va poder superar el conjunt de F.S. Cazadores que, gràcies a aquesta victòria, es va proclamar campió de lliga a falta de quatre jornades.

L’equip local va notar més que mai les baixes que arrossega des de fa setmanes ja que en només cinc minuts l’equip visitant ja havia posat el 0 a 2 al marcador.

Al minut 6, Iván, del C.E. Puigpelat, en una de les poques aproximacions a la porteria rival, va estavellar la pilota al pal.

El tercer gol del conjunt visitant va arribar al minut 14 de la primera, posant al marcador el 0 a 3, resultat amb el que es va arribar al final dels primers vint-i-cinc minuts.

Al minut 5 de la segona part, el conjunt visitant va marcar el que suposava el seu quart gol i que posava el 0 a 4 al marcador.

Al minut 10 de la segona, Iván del C.E. Puigpelat, va veure una tarja groga i una vermella per protestar una decisió arbitral, molt discutida per tot l’equip.

Finalment, Jordi, el porter del conjunt de Puigpelat, jugant en la posició de porter-jugador, va marcar l’únic gol de l’equip al minut 18 de la segona part, posant el 1 a 4 al marcador, resultat final del partit.

L’equip agraiex un cop més l’assistència de l’afició i els convoca al proper partit. La setmana vinent coincideix amb la jornada de descans de la segona volta de la lliga pel que el proper partit de la lliga serà dissabte 19 de Maig al pavelló Xavi Tondo del Fornàs a les 16h.