EL NOSTRE FORN 1 – 4 C.E. PUIGPELAT

Alineació: Iván Godoy, Sergi Figueras “Suri”,  Marc Olivella, Martí Llagostera, Medí Galofré, Joaquin Delfa, David Huguet, Ernesto Serrano i Jordi Rodríguez.
Entrenador: Jordi Giralte.

EL C.E. PUIGPELAT SUMA TRES PUNTS

A falta de dues jornades per acabar la lliga i amb el campió decidit, el C.E. Puigpelat va sumar novament els tres punts en joc contra El Nostre Forn a la seva pista.

Durant bona estona de la primera part només el solitari gol del puigpelatenc David, al minut 8, va fer trencar la monotonia del partit però quan només faltaven tres minuts pel final dels primers vint-i-cinc, Iván, del C.E. Puigpelat va fer pujar el 0 a 2 al marcador.

Tot seguit, Medí, del C.E. Puigpelat, tocant la pilota amb les mans de manera involuntària, però que l’àrbitre no va interpretar com a tal, va provocar un penal en contra que els jugadors de El Nostre Forn no van desaprofitar i van anotar el gol que suposava el 1 a 2, resultat amb el que es va arribar al final de la primera part.

La segona part va ser força més moguda. Al minut 12 el porter local va veure la tarja groga per diverses protestes a les decisions arbitrals i tot seguit va ser un altre jugador de El Nostre Forn qui va veure primer la tarja groga pel mateix motiu.

Per part del C.E. Puigpelat, únicament Jordi, el porter de l’equip, va veure una tarja groga durant tot el partit.

El resultat final del partit el van arrodonir Suri al minut 24 i Martí, just al final del matx, posant el definitiu 1 a 4.

Aquesta victòria col·loca l’equip en la 3ª posició a la classificació general de la lliga.

Un bon nombre de seguidors de l’equip de Puigpelat es van desplaçar fins a Valls per gaudir d’una nova victòria del seu equip.

El proper partit de l’equip serà el proper dissabte, 26 de Maig, al Pavelló de Puigpelat contra La Fàbrica – Bon Profit a les 16:45h.