dimecres, 28 de novembre del 2012

El C.E.Puigpelat continua líder una setmana més

ANCLAW’S 2 – 4 C.E. PUIGPELAT

Alineació: Iván Godoy, Joaquin Delfa, Sergi Figueras “Suri”,  Marc Olivella, Martí Llagostera, Manel Piñera, Jofre Llagostera, Dídac Barrios, Ernesto Martínez i Medí Galofré. Porter: José Muñoz “Pepito”.
Entrenador: Jordi Giralte.

EL C.E. PUIGPELAT CONTINUA LÍDER UNA SETMANA MÉS.

L’equip de Puigpelat aconsegueix sumar tres punts més a domicili i conserva el liderat de la lliga durant set dies més.

Les faltes per part d’ambdós equips van ser les protagonistes durant els primers minuts de joc. No va ser fins el minut 20 de la primera part quan el jugador del C.E. Puigpelat, Suri, anotava el primer gol del partit, resultat amb el que es va arribar al final dels primers vint-i-cinc minuts.

Els gols de la segona part no es van fer esperar tant com a la primera. Tan sols al minut 4 el puigpelatenc Ivan anotava el segon gol de l’equip.

Al minut 10 l’Anclaw’s escurçava diferències, fent pujar l´1 a 2 que de poc els va servir al marcar Dídac, quatre minuts després, el tercer gol dels de Puigpelat.

Una falta al minut 17 sobre un jugador de l’Anclaw’s que l’àrbitre va assenyalar amb xut indirecte, va topar amb la defensa i finalment no va entrar entre els tres pals. Sí que ho va fer el xut de Suri al minut 22, que suposava el quart gol del C.E. Puigpelat.

Insignificant va ser el segon gol de l’equip local, anotat al minut 23, posant el definitiu 2 a 4.

L’equip agraeix l’assistència els aficionats que es van desplaçar fins a Valls i els convoca el proper dissabte a les 16:30h al pavelló de Puigpelat on jugaran contra l’Olympique d’Alió.