dilluns, 19 de novembre del 2012

El C.E.Puigpelat manté el liderat

F.S. NULLES 2 – 5 C.E. PUIGPELAT

Alineació: Iván Godoy, Joaquin Delfa, Sergi Figueras “Suri”, Marc Olivella, Martí Llagostera, Manel
Piñera, David Huguet, Jofre Llagostera, Dídac Barrios, Ernesto Martínez i Medí Galofré. Porters: Òscar
Carballo i José Muñoz “Pepito”.
Entrenador: Jordi Giralte.

EL C.E. PUIGPELAT MANTÉ EL LIDERAT

El C.E. Puigpelat segueix al capdavant de la classificació gràcies als tres punts
aconseguits contra el Nulles. El partit es va acabar celebrant a Puigpelat degut a la pluja.

El primer gol dels de Nulles va arribar en un obrir i tancar d’ulls. No havien passat ni vint segons de partit quan van inaugurar el marcador. Poc va tardar l’equip puigpelatenc a reaccionar. Al minut 2 va ser Dídac el que en una jugada a la vora de l’àrea rival, empatava el partit.

L’àrbitre va assenyalar, al minut 3, cessió al porter en una accidentada jugada
entre Marc i el porter Òscar.

El puigpelatenc Marc va ser l’autor del segon gol de l’equip al minut 10. El tercer gol va arribar al minut 15 després que l’àrbitre sancionés amb falta indirecta una dura entrada sobre David. Va ser ell mateix qui va marcar al combinar el xut amb Marc.

L’equip de Nulles va aconseguir reduir distàncies amb un gol al minut 19 que
posava el 2 a 3 amb que s’arribava al final de la primera part.

La duresa en el joc durant la segona part va quedar palesa en les repetides faltes per part dels dos equips.

Els gols de la segona part els van aconseguir els puigpelatencs Jofre (min.2) i
novament Dídac (min.22), en una jugada combinada amb Iván, posant el definitiu 2 a 5 al final del matx.

L’equip agraeix l’assistència de l’afició una setmana més i els convoca el proper dissabte a les 16h al pavelló del Vilar contra l’Anclaw’s.