dilluns, 12 de novembre del 2012

El C.E.Puigpelat, nou líder de la lliga de Valls

C.E. PUIGPELAT 4 – 3 C.D. PICAMOIXONS

Alineació: Iván Godoy, Joaquin Delfa, Sergi Figueras “Suri”,  Marc Olivella, Martí Llagostera, Manel Piñera, David Huguet, Jofre Llagostera, Dídac Barrios. Porters: Òscar Carballo i José Muñoz “Pepito”.
Entrenador: Jordi Giralte.

EL C.E. PUIGPELAT, NOU LÍDER DE LA LLIGA DE VALLS.

Els de Picamoixons no van posar les coses fàcils a l’equip, que van haver de suar de valent per aconseguir els tres punts. Tres punts que han suposat poder assolir el lideratge de la lliga.

Quan ni tan sols havia passat un minut de joc, David ja va tenir la primera ocasió de gol però finalment va topar amb el porter del C.D. Picamoixons, que no va permetre que entrés entre els tres pals.

El primer gol el va aconseguir Joaquin tan sols al minut 4 de partit al rebutjar la pilota des de més enllà del mig camp en direcció a la porteria contrària i on el porter no podia arribar.

Tan sols cinc minuts més tard va ser David, després d’una assistència d’Iván, el que va anotar el segon gol dels de Puigpelat.

Al minut 14 Jofre va veure una incomprensible tarja groga per no esperar a que l’àrbitre xiulés al treure la pilota de banda.

Els de Picamoixons no van perdre el temps i en tan sols tres minuts, el 15 i el 18, van marcar dos gols que suposaven l’empat.

Al 19 Dídac va tenir una molt bona oportunitat però va estavellar la pilota al pal. Va ser Suri al 21 qui va fer pujar el tercer gol puigpelatenc i que suposava el 3 a 2 del final de la primera part.

El porter del C.E. Puigpelat durant la primera part, Òscar, al minut 23 va aturar un xut d’un jugador visitant, després d’una pèrdua de pilota dels de casa.

Al minut 5 de la segona part els de Picamoixons van tornar a empatar el partit.

El joc durant la segona part va ser molt més dur que a la primera i tots dos equips van tenir alguna ocasió de marcar, però no va ser fins al 17 quan Marc, després d’una assistència d’Iván, va marcar el quart gol local i que suposava la victòria de l’equip.

Pepito, al minut 18, va aturar un perillós xut del conjunt de Picamoixons. Un minut més tard l’àrbitre va assenyalar unes clares mans d’un jugador visitant. Iván va ser l’encarregat d’executar la falta que no va acabar entrant a porteria.

L’equip agraeix a l’afició l’assistència al partit i els convoca de nou a l’afició al partit de la propera setmana a Nulles a les 17h.