Nova victòria del C.E. Puigpelat a domicili contra el Picamoixons

C.D. PICAMOIXONS 2 – 3 C.E. PUIGPELAT

Alineació equip local: Iván Godoy, David Huguet, Joaquin Delfa, Medí Galofre Jordi Rodríguez, Marti Llagostera.
Entreador: Jordi Giralte.

NOVA VICTÒRIA DEL C.E. PUIGPELAT A DOMICILI

Tot i les absències del C.E. Puigpelat, l’equip ha sumat novament els tres punts en joc, en aquesta ocasió contra el cuer.

El primer gol del partit es va fer esperar fins el minut 11 de la primera part, quan David, del C.E. Puigpelat, va fer entrar la pilota entre els tres pals en una gran jugada.

Sis minuts més tard, el puigpelatenc Martí, va fer pujar el segon gol al marcador però els de Picamoixons van escurçar el marcador amb un gol al minut 20 que posava l’1 a 2.

I quan només faltava un minut per finalitzar la primera part, Iván, del C.E. Puigpelat, va marcar el tercer gol de l’equip, posant l’1 a 3, resultat amb el que es va arribar al final dels primers vint-i-cinc minuts.

El marcador durant la segona part només es va moure quan al minut 9 l’equip local va marcar el seu segon gol, fent pujar el definitiu 2 a 3.

Els jugadors del C.E. Puigpelat van tenir un parell d’ocasions d’ampliar l’avantatge al marcador però finalment no es van materialitzar.

L’equip va estar recolzat, una setmana més, per la seva afició a la que convoca el proper dissabte dia 24 a les 17:30h a Nulles per seguir-los animant.