F.S. NULLES 1 – 4 C.E. PUIGPELAT

Alineació equip local: Iván Godoy, Suri, David Huguet, Joaquin Delfa, Medí Galofre, Noel Urbano,Marti Llagostera, Jordi Rodríguez, Oscar Carballo.
Entreador: Jordi Giralte.

EL C.E. PUIGPELAT SEGUEIX SUMANT

El C.E. Puigpelat encadena ja la 3a victòria consecutiva, tot i tenir bona part de la plantilla a la infermeria.

Iván, del C.E. Puigpelat, va marcar el primer gol del partit, tot just a l’inici del partit i el també puigpelatenc Suri, al minut 9 va marcar el segon gol de l’equip, fent pujar el 0 a 2 al marcador, resultat amb el que es va arribar al final de la primera part.

La segona part també va començar amb un gol de l’equip visitant, aquest cop de la mà de David, que va marcar el tercer gol dels de Puigpelat.

Un minut més tard, al 4 de la segona, el F.S. Nulles va anotar l’únic gol de l’equip local posant el marcador 1 a 3.

El C.E. Puigpelat va tenir bones ocasions d’ampliar el marcador amb dues faltes que l’àrbitre va xiular a la vora de l’àrea però que finalment no van entrar entre els tres pals.

I ja al minut 21 de la segona, després d’una excel·lent passada de David, Iván, va marcar el definitiu quart gol de l’equip fent passar la pilota de sobre del porter rival en una gran jugada personal.

L’única nota negativa del partit, la va posar el porter puigpelatenc Òscar, en lesionar-se a la meitat de la primera part, havent de ser substituït per Jordi, també porter de l’equip.

Un bon nombre d’aficionats de l’equip es van desplaçar fins a Nulles per animar al seu equip. El proper dissabte dia 31 a les 16:45h, a casa contra l’Olympique d’Alió, tindran una nova oportunitat d’animar-lo.