El C.E. Puigpelat, encadena la cinquena victòria consecutiva

E.C. SARRALENC 2 – 3 C.E. PUIGPELAT
Alineació equip local: Iván, Noel, Jofre, Manel, Jordi, Joaquin, Medí, Suri i Ernesto.
Entrenador: Jordi Giralte
.

El C.E. Puigpelat, sense notar les baixes per lesió, va aconseguir encadenar la cinquena victòria consecutiva contra el E.C. Sarralenc en un excel·lent partit.

Els de Puigpelat només van necessitar 1 minut perquè Medí marqués el primer gol del partit però l’equip local, quatre minuts més tard, va empatar el matx, resultat amb el que es va arribar al final de la primera part.

L´única tarja groga dels primers 25 minuts la va veure Suri, del C.E. Puigpelat, per una falta sobre un jugador Sarralenc.

Al minut 5 de la segona, el puigpelatenc Noel, després d’una excel·lent combinació entre ell i Joaquin, va fer pujar al marcador el segon gol visitant.

Al minut 13 de la segona, Ernesto, va veure la segona tarja groga del partit.

Iván va marcar el tercer i definitiu gol visitant, que semblava sentenciar el partit però l’equip local va ser capaç de marcar un últim gol a falta de dos minuts pel final, totalment innecessari per acabar puntuant.

L’equip agraeix l’assistència de l’afició que es va desplaçar fins a Sarral per animar-los una setmana més.

La propera setmana, dissabte 10, els de Puigpelat s’enfrontaràn a la Kellogg’s a casa a les 16:45h. No hi falteu!