El CE. Puigpelat aconsegueix un empat amb sabor de victòria

F.S. CAZADORES 2 – 2 C.E. PUIGPELAT

Alineació equip local: Iván Godoy, Noel Sánchez, Jofre Llagostera, Manel Piñera, Jordi Rodriguez, Joaquin Delfa, Medí Galofré, Sergi Figueres “Suri”, Juanmi Martínez i Martí Llagostera.
Entrenador: Jordi Giralte.

EMPAT AMB SABOR A VICTÒRIA

El CE. Puigpelat va aconseguir un molt valuós empat a casa del F.S. Cazadores en un trepidant partit.

La intensitat en el joc es va poder veure des del primer minut del partit sobretot tenint en compte que l’equip local va marcar els seus dos gols en els minuts 1 i 2 de la primera part.

Al minut 16 l’àrbitre va assenyalar una clara falta d’un jugador local sobre en Joaquin, del CE Puigpelat, i que Noel va aprofitar per marcar un excel·lent gol de falta que va posar el 1 a 2 al marcador, resultat amb el que es va arribar un cop finalitzats els primers vint-i-cinc minuts.

Al minut 11 de la segona, el puigpelatenc Suri, va marcar el segon gol de l’equip, després d’una bona triangulació ofensiva que va provocar el nerviosisme d’alguns jugadors locals, augmentant l’agressivitat en el seu joc, especialment en els últims dos minuts del matx, quan l’àrbitre va assenyalar diferents faltes a ambdós equips.

L’últim minut del partit va poder ser decisiu per trencar l’empat al marcador, en primer lloc un jugador del CE Puigpelat després d’un contratac va encarar tot sol al porter visitant sense poder finalitzar la jugada en gol i tot seguit l’àrbitre va xiular una falta inexistent de Jofre sobre el porter del F.S. Cazadores i que, al ser la sisena de l’equip, va ser sancionat amb un doble penal que Jordi, en una extraordinària intervenció, va aconseguir desviar. Per tant el partit va finalitzar amb un empat raonable.

El proper partit de la lliga es farà esperar, ja que la primera jornada després de les festes nadalenques coincideix amb la jornada de descans, pel que no tindrà lloc fins el 21 de Gener al pavelló de Puigpelat contra El Nostre Forn a les 16:45h.

L’afició, una setmana més, no va desaprofitar l’ocasió per poder gaudir del partit i es va desplaçar fins a Valls. L’equip els agraeix el suport setmana rere setmana i els desitja un bon Nadal i un millor 2012!!!