dilluns, 12 de desembre del 2011

Després de cinc jornades guanyant, el C.E. Puigpelat va encaixar la quarta derrota de la lliga davant la Kellogg’s

C.E. PUIGPELAT 3 – 8 KELLOGG’S

Alineació equip local: Iván, Noel, Jofre, Manel, Jordi, Joaquin, Medí, Suri, Ernesto, Xavi i Martí.
Entrenador: Jordi Giralte.

Després de cinc jornades guanyant, el C.E. Puigpelat va encaixar la quarta derrota de la lliga davant la Kellogg’s.

Durant els primers minuts de la primera part, l’àrbitre va assenyalar dues faltes a la vora de l’àrea en contra dels de Puigpelat que els jugadors de la Kellogg’s no van aprofitar per marcar.

No va ser fins passats 12 minuts, quan l’equip visitant va marcar el primer gol del partit.

Uns minuts més tard el porter del C.E. Puigpelat, Xavi, va haver de ser substituït per Jordi, al lesionar-se en impactar contra la porteria.

La Kellogg’s va fer pujar el segon gol al marcador quan quedaven sis minuts pel final de la primera part.

Manel, en una excel·lent jugada personal, va marcar el primer gol puigpelatenc del matx al minut 24 i al límit de la primera, Noel, anotava el segon, fent pujar el 2 a 3 amb el que es va arribar al final dels primer vint-i-cinc minuts.

A la segona part, la Kellogg’s va marcar sis gols més que van sentenciar el partit.

De res va servir el gol marcat per Martí, del C.E. Puigpelat, a falta de set minuts pel final.
L’equip agraeix l’assistència de l’afició i espera poder oferir-los la victòria la propera jornada contra el líder de la classificació, F.S. Cazadores, dissabte 17 a les 18h al Vilar.