El C.E Puigpelat es retroba amb la victòria a casa després de 3 partits

CE PUIGPELAT  9 - 4 CE LA SELVA DEL CAMP

Alineació equip local: Iván Godoy, Suri, Marc Olivella, David Huguet, Marti Llagostera, Ernesto Serrano, Joaquin Delfa, Jordi Rodríguez, Oscar Carballo.
Entreador: Jordi Giralte.

Tot i que el partit va començar amb dificultats  pels de casa, ja que als 5 primers minuts l’equip  CE La Selva va marcar el seu primer gol, la resta del partit va estar ben control·lat pel CE Puigpelat. A priori havia de ser un partit força complicat,  ja que tots dos equips estan lluitant per posicionar-se  a les primeres places de la classificació, però la bona actuació de l’equip local, fent un partit molt seriós, va fer aconseguir una contundent victòria final.

Quan van passar els 10 primers minuts, Suri d’una jugada personal i David a la sortida d’un còrner per la passada d’Ernesto, van aconseguir  fer pujar el 2 a 1 al marcador.
A partir d’aquí l’equip local va anar augmentant la diferència de gols. Va ser al minut 16 quan Iván va marcar un penalt i, un altre gol de David al minut 20 van tancar la primera meitat amb el resultat de 4 a 1 per l’equip de Puigpelat.
En començar la segona part l’equip visitant va fer pujar el 4 a 2 al marcador, però ràpidament els de casa van tornar a marcar, en aquest cas per partida doble; un gol de Marc d’un xut de fora de l’àrea que Iván va deixar passar per sota  les cames i un altre gol de David que va firmar el seu segon hat-trick consecutiu a la Lliga.
El CE La Selva va tornar a marcar en aquest cas un bonic gol desde fora de l’àrea, però tot seguit, Iván va fer 2 gols més, un d’ells després d’una magnífica vaselina, controlant una bona passada del seu porter Jordi, sense deixar caure la pilota aconseguint  enganyar al porter visitant. Sens dubte un dels millor gols de la lliga.

Finalment per arrodonir el bon partit fet pel CE Puigpelat, Marc va fer el seu segon gol i un gol més de l’equip visitant va establir el 9 a 4 amb el què va acabar el partit.

La mala notícia va ser la lesió que va patir el jugador Iván en una jugada desafortunada i que el mantindrà 10 dies fora del terreny de joc.

El CE Puigpelat agraeix a la afició una setmana més el seu suport. El pròxim partit es durà a terme novament a Puigpelat el dissabte dia 3 a les 16:45h  davant l’altre equip que té el municipi de La Selva del Camp.